Čović: Teodosić je moje dete, održao je obećanje

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 11:17

Čović: Teodosić je moje dete, održao je obećanje

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović dao je opširan intervju za Jurohups, a jedna od tema bio je Miloš Teodosić.

Iskusni plejmejker stigao je ovog leta na Mali Kalemgedan iz Virtus aiz Bolonje, kao veliko pojačanje, čime je dugogodišnja želja crveno-belih ispunjena.

"Miloš Teodosić je moje dete, fantastičan igrač koji je ponikao u FMP-u, klubu koji sam vodio pre 20 godina. U kontaktu smo još od perioda kada se preselio u Atinu. Održao mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je obećanje od prošle godine da će zatvoriti krug u Crvenoj zvezdi, klubu čiji je veliki navijač. Ima sjajnu karijeru, ali i dalje ima veliku želju, koja je sada pomešana sa emocijama jer nosi dres kluba koji voli. Očekujem mnogo od njega, na terenu, u svlačionici, u svakom smislu – jer je u svakom smislu sjajan igrač", rekao je Čović za Jurohups.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Neko preti Mirotiću što ide u Partizan, a ne u Zvezdu? To je ludost"

Izvor: B92, 22.Jul.2023

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović dao je veliki intervju za "Eurohoops" u kojem je, između ostalog, govorio i o odnosu sa Partizanom...Na pitanje "zbog čega postoji tolika tenzija u ABA ligi, i u domaćoj ligi na utakmicama sa Partizanom", Čović je rekao:.."Ne znam, to...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.