Čović: Svako može da dođe na probu u Crvenu zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jan.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Svako može da dođe na probu u Crvenu zvezdu

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da je medijski napravljena priča vezana za Milana Gašića, i da je tu reč „o radu iza leđa”.
Čović je rekao da iza dolaska Milana Gašića ne stoji Srpska napredna stranka (SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ), niti bilo koja druga politička opcija, napominjući da je „dete došlo na probu zbog dogovora između njega i Bratislava Gašića”.
Čović je istakao da svako može da dođe na probu u Crvenu zvezdu i da bi to učinio i za decu novinara koji su prisutni na konferenciji, da su mu to tražili.
Gašić i ja smo razgovarali pre dva meseca da dete dođe na probu – rekao je Čović i napomenuo da mu je Gašić rekao da je o tome još u junu razgovarao sa nekim drugim ljudima.
Dete je došlo na probu i to ništa ne košta klub – rekao je Čović i naveo primer brojnih fudbalera koji su uzeli ugovore na 50.000 i 100.000 evra, a nisu se nijednom „skinuli”.
Neke stvari nisu korektne i ovo je potpuni rad iza leđa – rekao je Čović i ponovio da ne vidi razlog da se u celu priču ubacuje i politička konotacija, iako je Bratislav Gašić sticajem okolnosti u SNS.
Da to nije sin Bate Gašića, ne biste ništa ni pitali – dodao je on.
Čović je pročitao nekoliko naslova iz novina i istakao da „ti koji hrane medije” možda istipovali mesto štopera i to mogu da naplate od Zvezde.
Na pitanje da li se dovođenjem nepoznatih igrača u klub koji je bio svetski i evropski šampion srozava ugled kluba, Čović je rekao da je Crvena zvezda bila šampion 1991. godine i 1992. godine i da je od tada prošlo mnogo vremena.
Ugled Crvene zvezde se srozava sa 55 miliona evra minusa zbog raznih skauta i dovođenja igrača – rekao je Čović i „posavetovao” novinare da se manje bave abrovima, a više činjenicama.
Čović je ocenio i da su nekorektni napisi u stilu „Gašić može, Jović ne”, navodeći da je Luka Jović (16) „zvezdino dete” i da će treneri odlučiti kad će on zaigrati za prvi tim.
Treneri su odlučili da dečak sa 16 godina ne treba ubacivati u prvi tim zbog raznih razvojnih problema. Imali smo puno slučajeva igrača koje smo brzo lansirali i koji su imali zdravstvene probleme, ukrštene ligamente…Nije to baš tako prosto i samo zalepite bez razgovora i ne znam čega – rekao je Čović.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svako ko želi može da dodje na probu u Zvezdu

Izvor: Beta, 12.Jan.2014

BEOGRAD, 12. januara 2014. (Beta) - Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je u nedelju da "svako ko želi" može da dodje na probu u taj fudbalski klub i da je priča oko mladog štopera Milana Gašića politički dimenzionirana i optužio medije za "rad iza ledja"...Fudbaleri Crvene zvezde...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.