Izvor: Beta, 12.Jan.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svako ko želi može da dodje na probu u Zvezdu

BEOGRAD, 12. januara 2014. (Beta) - Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je u nedelju da "svako ko želi" može da dodje na probu u taj fudbalski klub i da je priča oko mladog štopera Milana Gašića politički dimenzionirana i optužio medije za "rad iza ledja".

Fudbaleri Crvene zvezde u petak su se okupili >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << povodom priprema za prolećni deo šampionata, a medju njima je bio i 19-godišnji Milan Gašić, sin gradonačelnika Kruševca i potpredsednika Srpske napredne stranke Bratislava Gašića.

Bratislav Gašić je ranije danas izjavio da je njegov sin posle dogovora sa Čovićem došao u Zvezdu na probu, ali da je u nedelju sa time završio, pošto je ceo slučaj dobio političku konotaciju.

Čović je priznao da se dogovorio sa Gašićem oko probe i rekao da je normalno da dečak koji nije imao dodirnih tačaka sa profesionalnim fudbalom dodje u klub.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Čović: Svako ko želi može da dođe na probu u Zvezdu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jan.2014

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je danas da 'svako ko želi' može da dođe na probu u taj fudbalski klub i da je priča oko mladog štopera Milana Gašića politički dimenzionirana i optužio medije za 'rad iza leđa'.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.