Čović: Ako dobijem na sudu Karadžića novac ću uplatiti za “Lazu Lazarević”

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Ako dobijem na sudu Karadžića novac ću uplatiti za “Lazu Lazarević”

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da u klubu postoji jedinstvo kada je u pitanju da li je Karadžić odgovoran za loše stanje u srpskom fudbalu:
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Morao sam malo da sačekam sa reakcijom, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vidim da je Karadžić juče rekao jedno, a danas mu je „pouzdani izvor“ rekao drugo, odnosno da iza saopštenja stoji Goran Vesić. Nisam pisao saopštenja, ali sam dao saglasnost. Mi i dalje nismo dobili odgovore oko suđenja na meču Partizan – Novi Pazar, da li je bio penali i da li je bio gol za crno-bele.
Čović je podsetio da je Zvezda u nedelju izgubila u Ivanjici, ali da bi možda bolje prošla da je pravdu delio arbitar sa meča Partizan – Novi Pazar.
Neću da ulazim u Karadžićevu biografiju počevši od Spuža, do Kelebije i gađanja jogurtom u Fudbalskom savezu Vojvodine. Ipak činjenica da su on i generalni sekretar FSS pomogli Zvezdi kada je imala problema sa registracijom igrača.
On je dodao da ne zna da li će da podnosi tužbu protiv Karadžića, ali da ako je bude podnosio i dobio na sudu, novac će uplatiti za bolnicu „Laza Lazarević”.
Zvezda je u subotu uveče zatražila Karadžićevu ostavku, a povod je bio suđenje na utakmici prvog kola Superlige između Partizana i Novog Pazara, što je kasnije preraslo u „rat” saopštenjima u koji se uključio i Partizan.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokeza: Karadžiću se priviđaju pretnje zbog godina

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013

Potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza ponovio je da je nezadovoljan suđenjem na meču Partizan – Novi Pazar (4:3) kontaktirao Karadžića, ali da mu nije pretio:. (FOTO: FK Crvena zvezda). – Moja komunikacija sa njim se sastojala iz jedne sms poruke i razgovora koji je trajao dva minuta. Rekao sam...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.