Nove tehnologije: Ni Amerikanci se ne snalaze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove tehnologije: Ni Amerikanci se ne snalaze

VAŠINGTON - Gotovo polovina Amerikanaca kaže da im je potrebna pomoć za korišćenje novih tehnologija poput kompjutera, mobilnih telefona ili korišćenja interneta, pokazuje anketa čiji su rezultati objavljeni u nedelju.

Od 2.054 anketiranih Amerikanaca, njih 48 odsto je reklo da im je potrebna pomoć za korišćenje novih tehnologija, pokazalo je istraživanje centra Pju.

Suočeni sa tehničkim problemima, 38 odsto Amerikanaca je potražilo pomoć odgovarajuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << službe, 15 odsto pomoć prijatelja, a dva odsto je otišlo na internet po pomoć.

Oko 15 odsto ispitanika kaže da odustaje kad naiđe na problem, a 28 odsto učesnika ispitivanja reklo je da sami dolaze do rešenja.

Kad je reč o problemima sa korišćenjem interneta, 44 odsto Amerikanaca koji su povezani na internet, reklo je da je prošle godine imalo problema kao i 38 odsto ispitanika koji imaju lap top.

Anketa je sprovedena između 24. oktobra i 2. novembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Problemi sa novim tehnologijama

Izvor: RTV Pink, 17.Nov.2008

. . . Gotovo polovina. Amerikanaca kaže da im je potrebna pomoć za korišćenje novih. tehnologija poput kompjutera, mobilnih telefona ili korišćenja. interneta, pokazuje anketa čiji su rezultati objavljeni u nedelju. .

Nastavak na RTV Pink...

Problemi s novim tehnologijama

Izvor: EMportal, 17.Nov.2008

Gotovo polovina Amerikanaca kaže da im je potrebna pomoć za korišćenje novih tehnologija poput kompjutera, mobilnih telefona ili korišćenja Interneta, pokazuje jedna anketa.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.