Otkriveni detalji venčanja Nataše Bekvalac i  Luke Lazukića

Izvor: Tracara.com, 25.Avg.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveni detalji venčanja Nataše Bekvalac i Luke Lazukića

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 8, 2017 at 4:21am PDT Iako je nedavno izjavila da ne planira ponovo da se venča, Nataša Bekvalac će ipak reći sudbonosno ‘da’ Luki Lazukiću, s kojim čeka dete. Kako prenosi izvor blizak paru, Nataša i Luka ne žele da prave veliko venčanje, ali je ono zakazano već u septembru, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << par ne želi da odgaja dete u vanbračnoj zajednici. ”Nataša i Luka su ludi od ljubavi i žele što pre da sklope brak. Dete koje će se roditi neće živeti u vanbračnoj zajednici, i to je ono što ih oboje raduje’’, rekao je izvor, pa je dodao: ‘’Nataša ne želi da pravi cirkus od venčanja, te će sudbonosno ‘da’ izgovoriti u najužem krugu prijatelja i porodice. Odavno u porodici Bekvalac smatraju da velike svadbe ne znače i dugotrajan brak, a na sličan način se i Natašina sestra Kristina udala po drugi put za supruga Iva. Nataša je sigurna da je Luka onaj pravi i bez razmišljanja će mu reći ‘da'”. Izvor kaže i da popularna pevačica i njen izabranik uživaju u vremenu koje provode zajedno. Ubrzano prave planove za venčanje, a trenutno biraju mesto gde će se održati događaj. ‘’Nataša se zvanično razvela od Ljube Jovanovića, tako da ne postoji više nijedna prepreka njenoj sreći sa Lukom. Njih dvoje su veoma zaljubljeni i zaista ne skidaju osmeh sa lica’’, rekao je za kraj, prenosi Blic.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

OTKRIVENO! Nataša Bekvalac ČEKA DEVOJČICU!

Izvor: Svet, 25.Avg.2017

Nataša Bekvalac čeka devojčicu!. Pop zvezda je ovo danas fanovima na Instagramu otkrila na specifičan način.. Postavila je snimak na kom se vidi kako dobija paket iz klinike na kom je radila testove. Pogledajte:. . . Sreca je jedino sto kada se deli raste????????????????????????????zato zelim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.