Nataši Bekvalac ponovo u Urgentnom, ima teži potres mozga

Izvor: Tracara.com, 14.Apr.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataši Bekvalac ponovo u Urgentnom, ima teži potres mozga

Povrede nisu nimalo naivne Printscreen Clip.rs Nataša Bekvalac ponovo je posetila Urgentni centar u Beogradu, gde je došla zbog rendgena. Pop pevačicu koju je jutros oko 4 časova u porodičnom domu pretukao suprug, pojavila se u crnoj haljini, sa naočarima koje su skrivale modrice na licu, dok se na njenim rukama mogu videti ogrebotine. Luka Lazukić pobegao je od policije i u ovom trenutku niko ne zna gde se on nalazi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << dok je njegov otac rešio da demantuje da je pretukao suprugu. “Nataša je, vidno potresena, došla sa prijateljima u Urgentni. Tamo su je doktori odmah poslali na rendgen,” priča izvor Blica i dodaje da je pevačici ubrzo pozlilo. “Ona je celu noć povraćala i ima teži potres mozga. Tukao je rukama i nogama,” objašnjava izvor. Nataša ne zna šta ju je snašlo. Printscreen Clip.rs Više detalja o brutalnom napadu na pop pevačicu pročitajte ovde.  Pevačica se u Urgentni centra vratila u pratnji advokata Nemanje Vlčeka i Suzane Gašić iz adovkatske kancelarije Aleksić sa saradnicima.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Luka Lazukić zbog prebijanja Nataše Bekvalac

Izvor: Tracara.com, 14.Apr.2018

Iz dana kada su bili zajedno alo.rs Luka Lazukić uhapšen je danas u popodnevnim časovima, nakon višečasovne potrage. Suprug pop zvezde Nataše Bekvalac pretukao ju je u ranim jutarnjim časovima u porodičnom domu, nakon čega mu se izgubio svaki trag. Kako javlja Blic, policija je došla u...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.