Nataša Bekvalac progovorila kako je uspela da se izbori sa svime što joj se desilo prošle godine: NISAM IMALA IZBORA, MORALA SAM NAPRED

Izvor: Svet, 10.Mar.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac progovorila kako je uspela da se izbori sa svime što joj se desilo prošle godine: NISAM IMALA IZBORA, MORALA SAM NAPRED

Pop zvezda Nataša Bekvalac održala je sinoć odličan koncert u Sarajevu. Fotke i snimke sa nastupa pogledajte na linku ispod:
(VIDEO) ŠOU MALE PLAVE U SARAJEVU! Nataša Bekvalac RAZBILA, a tek da vidite SEKSI kreaciju u kojoj je nastupala!

Prilikom boravka u Sarajevu Bekvalac je gostovala na njihovoj nacionalnoj televiziji BHRT >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 1 u emisiji ‘Konačno petak’.
Uz priču o karijeri i deci, voditelje je zanimalo na koji način je našla snage da iz svega što joj se desilo prošle godine izadje jača, posveti se muzici i izda jedan od najvećih hitova u svojoj karijeri.
‘Nije to ni bila stvar moje odluke. Nekada nemaš mnogo izbora. Tačnije, imaš dva. Da ostaneš sklupčana na podu ili da ustaneš i kreneš napred. Kada imaš bebu od 40 dana i stariju ćerku koja ulazi u pubertet onda ova prva opcija ne dolazi u obzir. Nisam ja puno izbora ni imala,’ rekla je Nataša.

Ovom prilikom govorila je i o odnosu sa Severinom nakon što je dobila pitanje da li razmišljaju o duetu.
’Severina i ja se godinama mnogo volimo i podržavamo i mislim da niko ne može da ti drži ledja kao što može druga žena. Kada bi to shvatile sve žene, bile bismo mnogo jače u svakom smislu. Što se dueta tiče, o tome se godinama priča. Nikad do obe u isto vreme nije došla pesma koja nas je oduševila. Ali, za to ima vremena. Mislim da naše vreme tek dolazi.’








View this post on Instagram















Stigli u Sarajevo❤ Veceras MY FACE !❤
A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 8, 2019 at 10:37am PST


O saradnji sa Bubom i Jalom, koju su nedavno najavili na društvenim mrežama, Bekvalac je otkrila:
’Volim da dolazim u Sarajevo, gde obično nastupam, a nedavno sam bila iz drugog razloga. Da, počela sam saradnju sa Bubom i Jalom. Za kratko vreme smo postali prijatelji. To su dva predivna umetnika, džentlmena, dva mnogo nežnija stvorenja nego što izgledaju. Radimo jednu opaku stvar zajedno i vrlo brzo ćete moći da je čujete.
 
SvetPrintscreen BHRT 1
The post Nataša Bekvalac progovorila kako je uspela da se izbori sa svime što joj se desilo prošle godine: NISAM IMALA IZBORA, MORALA SAM NAPRED appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.