Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac pokazala kako izgleda u devetom mjesecu

Od kada je zakoračila u drugu polovinu trudničkih dana, srpska pop zvijezda Nataša Bekvalac ne pojavljuje se u javnosti, a vješto se "krije" i na društvenim mrežama pa tako obožavaoci nisu imali prilike da vide kako izgleda poznata trudnica.

Naime, ona je tako riješila da ih "časti" i na Instagram je postavila svoju fotografiju u devetom mjesecu trudnoće. Svi su oduševljeni kako lijepa plavuša izgleda, pa uz fotku nisu izostali ni komplimenti i potpuno oduševljenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Podsjećamo, dok pravi pauzu od scene Nataša maksimalno uživa u drugom stanju i raduje se prinovi koju očekuje u martu.

Objavu dijeli Nataša Bekvalac (@bekvalceva) Vel 22, 2018 at 12:30 PST

Panonska barbika nedavno je riješila da za novo poglavlje u životu ima i novo životno okruženje, pa je tako izdala stan u Beogradu u kojem je živjela sa ćerkom Hanom i suprugom Lukom Lazukićem i odselila se u Novi Sad.

Sve je spremno za dolazak mezimice koju će Nataša nazvati Katja.

(story.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

FANOVI ODUŠEVLjENI: Nataša Bekvalac pokazala kako izgleda u poodmakloj trudnoći (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Feb.2018

Od kada je zakoračila u drugu polovinu trudničkih dana, srpska pop zvezda Nataša Bekvalac ne pojavljuje se u javnosti, a vešto se “krije” i na društvenim mrežama Od kada je zakoračila u drugu polovinu trudničkih dana, srpska pop zvezda Nataša Bekvalac ne pojavljuje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.