Nataša Bekvalac: Novogodišnje želje u Sergejevom krilu!

Izvor: S media, 03.Jan.2011, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Novogodišnje želje u Sergejevom krilu!

Nakon skandalozne izjave "jedi go*na" kojom je Nata počastila Sergeja na snimanju novogodišnje Hitorame nezadovoljna najavom, evo kako je cela priča završena.

Nakon montiranja emisije i promenjene sporne najave, Nataša Bekvalac otpevala je pesmu "Čistija" sa svog novog albuma, kao i pesmu popularne Kajli Minog.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/ZzL3q-LPB9Q?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerZzL3q-LPB9Q", "ytplayerZzL3q-LPB9Q", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

Ipak, ono što je bilo najzanimljivije u novogodišnjem izdanju MTV-jeve emisije bilo je sedenje Nataše u Sergejevom krilu koji je glumio Deda Mraza.

Nataša i Sergej: Svađa u remiks verziji! (VIDEO)

Glumac je nekoliko puta nazvao Natašu "Šećeru", ali ne znamo da li zbog aluzije na "kralja šećera" Miodraga Kostića, Natinu bivšu ljubav, ili mu je zaista toliko slatka. Dok ju je Trifunović štipkao za obraščiće, Nata je smeškajući cupkala na "dekinom" kolenu.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Novogodišnje želje u Sergejevom krilu!

Izvor: Svet, 03.Jan.2011

Nakon skandalozne izjave "jedi go*na" kojom je Nataša počastila Sergeja na snimanju novogodišnje "Hitorame" nezadovoljna najavom, evo kako je cela priča završena. Nakon montiranja emisije i promenjene sporne najave, Nataša Bekvalac je otpevala pesmu "Čistija" sa svog novog albuma, kao i pesmu...

Nastavak na Svet...

NATA CUPKALA U SERGEJEVOM KRILU

Izvor: Kurir, 04.Jan.2011, 10:44

Trifunović obučen u Deda Mraza ispunjavao želje Nataši Bekvalac, s kojom se prethodno posvađao..Sergej ispunjava Natine želje...Nakon spektakularne svađe pevačice i glumca na snimanju novogodišnje „Hitorame", koja je začinjena Natašinom psovkom „jedi g.na", Bekvalčeva je završila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.