Pogledajte kako su se pomirili Nataša i Sergej

Izvor: Blic, 04.Jan.2011, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako su se pomirili Nataša i Sergej

Svađa Nataše Bekvalac i Sergeja Trifunovića, koji su se izvređali na snimanju Novogodišnje “Hitorame“ na “MTV - u“, je dobila svoj epilog. Sekire su zakopane tako što je Nataša pred kraj emisije Sergeju, koji je bio u ulozi Deda Mraza, sedela u krilu.

Ružne reči poput "Je.. gov.." i "Neka se javi neko iz ureda za lobotomiju jer imamo problema po mozgovima" u trenu su zaboravljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Nataša se lagodno ljuljuškala na Sergejevom krilu sa veliim osmehom na licu.

- Kaži ti Deda Mrazu brzo što si bila nevaljala - pitao je Sergej, a Nataša je dogovorila: "Pa ne valjam Deda Mraze, ali po sebe", a kada je Sergej pitao zašto, Nataša je samo kratko odgovorila: "Znaš ti".

Sergej nije odoleo a da je ne upita: "Je l ti bila želja da pevaš na "MTV - u", na šta je Nataša počela da se kikoće i uzvikuje "Jeste, jeste".

Na kraju je Sergej počeo da je štipka po obrazima i priznao je: "Jao, Deda Mraz je slab na plavušice!"
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Nataša Bekvalac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.