NIJE VEROVALA DA ĆE PRODATI KARTE! Nataša Bekvalac OTKRILA sa čime se suočila pred koncert u Areni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2020, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE VEROVALA DA ĆE PRODATI KARTE! Nataša Bekvalac OTKRILA sa čime se suočila pred koncert u Areni!

Veliki poduhvat!

U gostima kod Ognjena Amidžića je pevačica Nataša Bekvalac. Ognjen se na samom početku prisetio Natašine karijere. Ona je zapravo još kao devojčica nastupala u emisiji "Muzički tobogan", a kasnije je i radila na televizije Treći kanal.

Pevačica će uskoro održati koncert u Areni, a priznala je i da je imala strah kada su karte stavljene u prodaju.

 - Imala sam stah prvi dan kada su karte stavljene u prodaju. Impozantno je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ogromno, velika mi je čast što ću tamo da zabavljam ljude - rekla je Nataša.

Na različitim mestima se spekuliše oko toga koliko ljudi staje u Arenu.

- Neko kaže 15 hiljada, neko kaže 20, a ja mislim da 5 hiljda nije mala stvar, tako da je najbolje da se nađemo na 16 hiljada, mislim da je to optimalno - rekla je pevačica.

ŠTA ĆE JOJ REĆI MUŽ? Tijani kolega upao u intervju, IZJAVIO JOJ LJUBAV - njena reakcija je HIT (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.