Luka Lazukić nakon tri meseca video ćerku Katju

Izvor: Tracara.com, 19.Jul.2018, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Lazukić nakon tri meseca video ćerku Katju

Prošlo je više od tri meseca otkako je Luka Lazukić pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju, a od tog trenutka on nije video njihovu ćerku Katju, sve do juče. Naime, Luka je juče proveo oko pola sata sa ćerkicom, koju je sa Natašom dobio u februaru ove godine. Pevačica je dete dovela kod socijalnog radnika, te je on u odvojenoj prostoriji video ćerku, pod nadzorom radnika. Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i Luka se nisu sreli, dok je pevačica ispoštovala dogovor, te je dala zeleno svetlo Katje Katjin otac provede vreme sa njom, piše Pink.rs. Podsetimo, ročište Nataše Bekvalac i Luke Lazukića povodom optužbi za fizičko nasilje nad pevačicom zakazano je za sutra, pa tako ispada da je on ćerku video dva dana pre nego što će se opet naći na sudu.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MOLIO SAM JE DA SE SMIRI" Luka Lazukić se upravo pred sudijom SRAMNO PRAVDA za nasilje nad Natašom Bekvalac

Izvor: Blic, 20.Jul.2018, 12:39

Luka Lazukić u Prvom osnovnom sudu pred sudijom i advokatima upravo prepričava šta se dogodilo kobne noći između 13. i 14. aprila, kada je pretukao suprugu Natašu Bekvalac.

Nastavak na Blic...

POKUŠAJ ODBRANE! Luka Lazukić ponovio istu priču pred sudijom, RADI SVE da se spasi zatvorske kazne!

Izvor: Svet, 20.Jul.2018

Luka Lazukić danas se pojavio pred Prvim osnovnim sudom kako bi pokušao da dokaže da nije tukao svoju suprugu, pop zvezdu Natašu Bekvalac. Njegovo izlaženje pred sudiju ovog puta prati znatno manji broj medija budući da se danas neće pojaviti Nataša Bekvalac koja nema obavezu da prisustvuje njegovoj...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.