Izvor: JUGpress.com, 13.Jan.2020, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac večeras u Leskovcu za 13.000 evra iz budžeta grada

LESKOVAC

Povodom proslave Srpske Nove godien Turistička organizacija Leskovac organizuje koncert koji će se održati na platou ispred LKC-a. Nastupiće Nataša Bekvalac i pobednici iz Guče 2019. godine, orkestar Elvisa Bajramovića. Po običaju, u ponoć će uslediti vatromet, a pripremljeni su i topli napici.

Nastup Nataše Bekvalac plaćen je 13.000 evra, u šta je uračunat i PDV, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rekao je direktor TOL-a odgovarajući na pitanje novinara JUGpressa koliko je plaćeno ovoj pevačici.

Kocić je rekao i da se taj novac plaća iz budžeta grada.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Doček srpske nove godine,   Guča

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.