Izvor: Glas javnosti, 14.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zločini Oslobodilačke vojske Kosova

OSLOBODILAČKA VOJSKA KOSOVA

Poluvojna, dobrovoljna teroristička organizacija koju je stvorio i koju koristi NATO. Sastoji se od ljudi koji su obučeni i privrženi korišćenju sile. Organizacija je vodila otvoreni rat protiv SR Jugoslavije sa teritorije Albanije. Sumnja se da pribegava ucenama, iznuđivanju, podmićivanju, švercu i preprodaji droga, švercu oružja, prisilnom regrutovanju, terorizmu, etničkom čišćenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mučenju, ubistvima i masovnim ubistvima.

Optužbe i detalji kršenja internacionalnih konvencija, sporazuma i uveravanja počinjenih od strane optuženih tokom planiranja, priprema i započinjanja rata.

1.OPTUŽBA: Povreda Konvencije o mirnom rešavanju internacionalnih sporova, potpisana u Hagu 29. jula 1899. godine.

DETALJI: NATO je silom i oružjem dana naznačenog u koloni 1, napao teritoriju suverena naznačenog u koloni 2, bez da je prethodno pokušao da reši razmirice sa rečenim suverenitetom na miran način.

Kolona 1 Kolona 2

24. mart SR Jugoslavija

1999.

OPTUŽBA: Povreda Haške konvencije o započinjanju neprijateljstva, potpisana 18. oktobra 1907. godine.

DETALJI: NATO je, dana naznačenog u koloni 1, započeo neprijateljstva protiv zemlje naznačene u koloni 2, bez prethodne najave rata ili ultimatuma sa uslovima za objavu rata.

Kolona 1 Kolona 2

24. mart SR Jugoslavija

1999.

3.OPTUŽBA: Povreda Konvencija između Nemačke i Velikih sila koja odbacuje rat kao instrument nacionalne politike, potpisane u Parizu 27. avgusta 1928. godine, poznata kao Kellogg-Briand pakt.

DETALJI: Nemačka je u dogovoru sa drugim zemljama-učesnicima NATO, dana naznačenog u koloni 1, vojnom silom napala suverena naznačenog u koloni 2, i pribegla ratu protiv toga suverena, kršeći svoju svečanu izjavu kojom osuđuje pribegavanje ratu pri rešavanju međunarodnih nesporazuma, svoje svečano odbacivanje rata kao instrumenta nacionalne politike u odnosima sa drugim suverenima, i svog svečanog sporazuma da rešavanje svih nesporazuma ili konflikata, bilo koje prirode ili porekla, između nje i drugih suverena ne treba tražiti drugim sem miroljubivim sredstvima.

Kolona 1 Kolona 2

24. mart SR Jugoslavija

1999.

OPTUŽBA: Povreda nemačkih uverenja od 6. oktobra 1939. godine da će poštovati neutralnost i teritorijalni integritet Jugoslavije.

DETALJI: Nemačka je bez prethodnog upozorenja, 6. aprila 1941. godine, svojim vojnim snagama napala, okupirala i počinila druga dela agresije protiv Kraljevine Jugoslavije. isti prekršaj se ponovio 24. marta 1999. godine.

Kraj

Nemci i sada Amerikanci su crnomagijashi.To je vec odavno dokumentovano a Hitler se naveliko bavio crnom magijom.U Nemackoj je zabranjeno pricati o elitnim jedinicama koje se bave ezoterijom i cenom magijom.Svi ti datumi imaju znacenje.Zasto su trazili da se Slobodan Milosevic isporuci na Vidovdan?Zato sto to stavlja kletvu nad Srbiju.Nasi komunisti nisu verovali ali Nemci uveliko veruju.Nikada Nemci nece postovati bilo koji zakon u vezi rata.To je sve bio privid a potpisan papir ne znaci bas nista.Kada su Nemci bili upozoreni na mesanje u drugu drzavu , njihovu ulogu su prihvatili Australijanci .Mnogi nece verovati ali n adan polazenja tih pilota , 7 njih, bio je uzasan grad.Sta mislite cije su kuce ostale bez krova.Svi su se cudili , kako je grad bio selektivan i totalno unistio 7 kuca na razlicitim lokacijama po Sydneyu.Nemci nisu zqaboravili svoj gubitak a mrznja prema Srbima i Rusima je uzasna.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.