Izvor: Danas, 02.Nov.2023, 09:03

Zašto NATO jača istočno krilo u Evropi dok pogledi sveta skreću na Bliski istok?

Dok se pogled sveta okreće sa Ukrajine na Izrael i Gazu, zemlje NATO-a na istočnoj ivici Alijanse zagledaju se u Rusiju i jačaju svoje prisustvo na "najizloženijem" krilu bloka, piše Njuzvik (Newsweek). 
Pogledaj vesti o: NATO,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"STRAH OD VOJNOG UPADA RUSIJE I PRODORA U EVROPU" Alijansa jača istočno krilo EVO koja je najslabija tačka NATO SAVEZA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 08:22

U eventualnom sukobu sa Rusijom, Alijansa strahuje da bi koridor bio izložen artiljerijskoj vatri s obeju strana...Dok pogled sveta sve više skreće sa dešavanja u Ukrajini na tekući sukob Izraela i Palestine, zemlje na istočnom krilu NATO-a i dalje zabrinuto motre na Rusiju i prema saznanjima "Njuzvika"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.