Zakazana prva NATO vežba na teritoriji Srbije

Izvor: Press, 08.Avg.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazana prva NATO vežba na teritoriji Srbije

Posle više od 20 vojnih vežbi u kojima je, pod okriljem NATO programa Partnerstvo za mir, učestvovala uglavnom kao posmatrač, vežba REGEX18 biće prvi put održana na teritoriji Srbije.
Foto: Facebook

Prva zajednička vojna vežba sa zemljama članicama NATO koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << biti održana na teritoriji Srbije planirana je za oktobar iduće godine, prenosi danas Radio Slobodna Evropa i navodi da bi ona mogla predstavljati politički iskorak u saradnji sa Severnoatlanskom alijansom.
Kako piše RSE, posle više od 20 vojnih vežbi u kojima je, pod okriljem NATO programa Partnerstvo za mir, učestvovala uglavnom kao posmatrač, vežba REGEX18 biće prvi put održana na teritoriji Srbije.

RSE prenosi da, iako se Srbija do danas u velikoj meri uskladila sa NATO standardima, uz insistiranje vojne neutralnosti, vojna saradnja sa Rusijom i dalje se u javnosti mnogo više potencira
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.