Izvor: Blic, 08.Apr.2023, 22:03

"ŽIVI ZA TO DA SE NEGDE PREPARKIRA" Milanović o spekulacijama o Plenkoviću na čelu NATO: "Njegova cela karijera je 'zabij nož u potkolenicu onome ko ti je pomogao"'

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je, komentarišući spekulacije da će premijer Hrvatske Andrej Plenković da postane novi generalni sekretar NATO-a, rekao da se pojavljuje dosta imena, ali i da je "fakat sve moguće".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milanović o Plenkoviću na čelu NATO-a: „Fakat je sve moguće“

Izvor: Danas, 08.Apr.2023

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je spekulacije da će hrvatski premijer Andrej Plenković postati novi generalni sekretar NATO-a. Apetiti su veliki, a porcija je mala – Plenković živi za to da se negdje preparkira, rekao je Milanović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.