ZAČEPI TA SVOJA CRVENA, GUBAVA USTA Glišić odgovorio Basti, pa mu poručio: Javi se NATO ološu 

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 21:54

"ZAČEPI TA SVOJA CRVENA, GUBAVA USTA" Glišić odgovorio Basti, pa mu poručio: "Javi se NATO ološu" 

Glišić je rekao da je Basta jak samo u dodvoravanju srbomrscima.

Ministar privrede, Rade Basta, poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da "hapsi bagru koja na protestu bije narod i novinare".

- Predsedniče Vučiću, hapsi bagru koja tuče narod na protestima i novinare. Građanski rat ne treba, dovoljno problema imamo. Živela Srbija - napisao je Basta na Tviteru, iako nije poznato ko je i gde tukao novinare.

Basta je tako pokušao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispadne nekakav zaštitnik, ali je ekspresno dobio odgovor predsednika IO SNS-a Darka Glišića.

- Ti NATO ološu, začepi više jednom ta svoja crvena, gubava usta. Ti su uhapšeni, a kakav si lopov, trebalo je ti i tvoja crvena bagra zajedno sa njima - poručio je Glišić.

Glišić je, nakon što nije bilo Bastinog odgovora, rekao da je Basta jak samo u dodvoravanju srbomrscima!

- Izađi mala, izađi mala! Šta je Rade, maca pojela jezik? Jak si izgleda samo u dodvoravanju onima koji ne misle dobro Srbiji. Ako nedostaje snage, pozovi Dačića, Palmu, siguran sam da će ti u pomoć pritrčati i Srđan Milivojević, Marinika Tepić. Javi se NATO ološu - rekao je Glišić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.