Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2018, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Srbija će ostati vojno neutralna dok je vodi Vučić

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas da će Srbija, dokle god je vodi Aleksandar Vučić, ostati vojno neutralna i slobodna, pa makar bila posljednja zemlja koja nije član NATO-a.

Komentarišući izjavu makedonskog premijera Zorana Zaeva da svi treba da slijede primjer Skoplja, kojem je upućen poziv da pristupi NATO-u, kao i poziv "Srbiji i Kosovu" da nastave dijalog, Vulin je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da "Zaev mora da zna da nema Kosova i Srbije, već samo Srbije i teritorije pod privremenom upravom UN u skladu sa rezolucijom 1244".

Vulin je istakao da Makedonija i Srbija nemaju iste ciljeve, prenijeli su beogradski mediji.

"Želimo slobodu i samostalnost i da sami odlučujemo o sebi. Srbija će, dokle god je vodi Aleksandar Vučić, ostati vojno neutralna i slobodna, pa makar bila poslednja zemlja koja nije član NATO-a", rekao je Vulin.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vulin: Dok je vodi Vučić, Srbija će ostati vojno neutralna

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2018

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je da će Srbija, dokle god je vodi Aleksandar Vučić, ostati vojno neutralna i slobodna, pa makar bila poslednja zemlja koja nije član NATO-a...Komentarišući izjavu makedonskog premijera Zorana Zaeva da svi treba da slede primjer Skoplja, kojem je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.