Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Apr.2023, 14:31

Vučić poručio: Dok sam ja predsednik nećemo ni u NATO niti i u jedan vojni blok!

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da želi da ima najbliže i partnerske odnose sa NATO, ali da postoje linije preko kojih ne smemo da pređemo. On je, obraćajući se građanima Sokobanje, ponovio da je Srbija jedna od retkih zemalja koja ima nezavisnu i vojno neutralnu politiku, kao i da će to ostati […]
Vest Vučić poručio: Dok sam ja predsednik nećemo ni u NATO niti i u jedan vojni blok! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"KAO VRHOVNI KOMANDANT VAM GARANTUJEM..." Vučić poslao jasnu poruku svima: Srbija neće ni u NATO ni u bilo koji drugi vojni blok!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da želi da ima najbliže i partnerske odnose sa NATO-om, ali da postoje linije preko kojih ne smemo da pređemo...On je, obraćajući se građanima Sokobanje, ponovio da je Srbija jedna od retkih zemalja koja ima nezavisnu i vojno neutralnu politiku,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.