Vučić i Stoltenberg: Učinićemo sve da sačuvamo mir

Izvor: Danas, 08.Okt.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Stoltenberg: Učinićemo sve da sačuvamo mir

Učinićemo sve što možemo da sačuvamo mir i bezbednost u regionu, obećao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom na Beogradskom bezbednosnom forumu. Članak Vučić i Stoltenberg: Učinićemo sve da sačuvamo mir se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić zaustavio naplatu kazne Južnim vestima?

Izvor: Danas, 08.Okt.2018

Jedan od osnivača Južnih vesti Dragan Petković rekao da kazna Poreske inspekcije od oko milion dinara koja je letos izrečena ovom portalu još nije naplaćena jer je, prema nezvaničnim informacijama, predsednik Srbije Aleksandar Vučić "stopirao naplatu". Članak Vučić zaustavio naplatu kazne...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.