Vučić danas sa senatorom Džonsonom

Izvor: Press, 29.Avg.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas sa senatorom Džonsonom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu s američkim senatorom Ronom Džonsonom.
Foto:B92.net
Džonson je na čelu senatskog Pododbora za evropsku i regionalnu bezbednosnu saradnju, a svrstava se među konzervativnije senatore iz Republikanske partije.
On je i predsednik senatskog Odbora za unutrašnju bezbednost.
Kao predsednik Pododbora za evropsku i regionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bezbednosnu saradnju, Džonoson je nadležnom Odboru za spoljne odnose preporučio ulazak Crne Gore u NATO i podršku SAD partnerima u Evropi.

"Jačanje i širenje NATO-a ključno je u vreme kada terorizam i ruska agresija nastavljaju da prete našim evropskim saveznicima", naveo je ranije ove godine Džonson.

Vučić će se sastati s Džonsonom uveče, a posle njihovog susreta će se održati konferenciju za novinare.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džonson: Vučićevo vođstvo i Srbija za stabilan region

Izvor: RTS, 29.Avg.2017

SAD snažno podržavaju evropske integracije Srbije, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa američkim senatorom Ronom Džonsonom u Vili "Mir". Znam koliko je Vučić zabrinut za ljude u Srbiji i za regionalnu stabilnost i da pokazuje hrabrost i vođstvo, koji su potrebni,...

Nastavak na RTS...

Saša Janković razgovarao sa sentorom Džonsonom

Izvor: Beta, 30.Avg.2017, 11:39

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković razgovarao je danas sa američkim senatorom Ronom Džonsonom."Doručak sa senatorom Džonsonom. Teško je pričati, teško je ćutati. Zato će PSG raditi. Moguće je", napisao je Janković na svom Tviter nalogu.Džonson je i predsednik senatskog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.