Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2023, 00:40

Vremeplov: NATO bombardovao most kod Beške, Žeželjev most i Poslovni centar Ušće

Na današnji dan 1999. godine tokom agresije NATO-a na Srbiju (SRJ) bombardovana je zgrada negdašnjeg Centralnog komiteta SKJ (Poslovni centar "Ušće") u Novom Beogradu i Žeželjev most na Dunavu u Novom Sadu, a drugi put je napadnut most na Dunavu kod Beške koji je onesposobljen, čime je prekinut saobraćaj na autoputu E-75 između Beograda i srpsko-mađarske granice.
Pogledaj vesti o: NATO,   Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Noć kada su se na NATO nišanu našli simboli Beograda i Novog Sada: Pre 24 godine projektili su zasuli zgradu "Ušće" i Žeželjev most (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 21.Apr.2023

Tokom 78 dana NATO agresije na SR Jugoslaviju 1999. godine izvršeno je 2.300 vazdušnih udara, a 1.150 borbenih aviona lansiralo blizu 420.000 projektila

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.