VREME JE ZA REVOLUCIJU U SRBIJI, DA BUDE EVROPSKA Albanski lobista i srbomrzac pružio podršku političkim protestima u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 08:29

"VREME JE ZA REVOLUCIJU U SRBIJI, DA BUDE EVROPSKA" Albanski lobista i srbomrzac pružio podršku političkim protestima u Beogradu

Sramna izjava NATO lobiste.

Austrijski ekonomista Ginter Felinger, albanski lobista i predsednik nevladinih organizacija za proširenje NATO-a, putem "Tvitera" je uputio sramni poziv na revoluciju u Srbiji.

Felinger je takođe na svom tviter nalogu napisao: Da za srpski Majdan, da za rušenje Vučića, da za kraj ruske Srbije, da za evropsku Srbiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Yes to SrboMaidan

Yes to Fall of Vucic

yes to end of Russian Serbia

Yes to EUropean Serbia

— Gunther Fehlinger (@GunterFehlinger) May 19, 2023

Podsetimo, ovo je samo još jedan u nizu njegovih napada na račun Srbije. On je ranije pozivao da se sa Tašmajdana ukloni spomenik trogodišnjoj Milici Rakić, posvećen svoj deci Srbije koja su poginula kao žrtve agresije Alijanse na Srbiju 1999. godine.

 Gunter Felinger rođen je u Austriji i državljanin je Austrije, ali je albanskog porekla.

Felinger je član ALBAH fondacije za područje Severne Makedonije.

Takođe, prema podacima do kojih smo došli, Felinger je član NVO "IGCG International Governance Consulting Group" u "ETR Europeans for Tax Reform".

Poznat je po tome što potencira tezu da će se Ruska Federacija i Kina u skladu sa svojim interesima suprotstaviti članstvu tzv. Kosova u Organizaciji Ujedinjenih nacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.