Avganistan: Muškarac u policijskoj uniformi ubio trojicu NATO vojnika

Izvor: Blic, 02.Jul.2012, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avganistan: Muškarac u policijskoj uniformi ubio trojicu NATO vojnika

Muškarac obučen u uniformu avganistanskog policajca pucao je danas i ubio trojicu vojnika NATO na jugu Avganistana, saopštila je ta vojna alijansa, a preneo AP.

U saopštenju, NATO navodi da se incident dogodio danas i ne daje nikakve detalje toga napada, uključujući i nacionalnost ubijenih vojnika.

Samo je rečeno da je muškarac bio u uniformi policajca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da se incident istražuje.

S tom trojicom ubijenih, bilans žrtava među stranim vojnicima u Avganistanu popeo se ove godine na ukupno 215.

Povezane vesti: Napadači u avganistanskoj uniformi ubili američkog vojnika Tajland: U napadima separatist ubijena tri vojnika Na granici Pakistana i Avganistana poginulo devet vojnika Vojnik umro u Avganistanu dok je pričao sa ženom preko Skajpa Za smrt muža u Avganistanu saznala preko Fejsbuka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avganistan: Ubio tri NATO vojnika

Izvor: B92, 02.Jul.2012

Kabul -- Muškarac obučen u uniformu avganistanskog policajca pucao je i ubio trojicu vojnika NATO na jugu Avganistana, saopštila je ta vojna alijansa, a preneo AP...U saopštenju, NATO navodi da se incident dogodio u nedelju i ne daje nikakve detalje toga napada, uključujući i nacionalnost ubijenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.