U NATO napadu ubijeno između 50 i 80 talibana

Izvor: RTS, 27.Jul.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NATO napadu ubijeno između 50 i 80 talibana

U nekoliko vazdušnih napada koje su snage NATO-a jutros izvele u provinciji Kost, na jugoistoku Avganistana, ubijeno je između 50 i 80 talibanskih ekstremista, saopšteno je iz kabineta guvernera te provincije.  
Guverner Arsal Džamal je rekao da je NATO izveo napad pošto je velika grupa ekstremista napala sedište policije u okrugu Spera i ubila dvojicu policajaca, prenele su agencije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Raketni napad u Pakistanu

Izvor: B92, 28.Jul.2008, 09:37

Pešavar -- Šest osoba ubijeno je u raketnom napadu na pakistansku oblast Južni Vaziristan koja važi za utočište ekstremista Al Kaide... Projektil, koji je došao iz Avganistana, pogodio je kuću u selu Azam Varsak, u plemenskoj oblasti Južni Vaziristan na granici s Avganistanom. Prema prvim informacijama,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.