U Crnoj Gori podignute NATO zastave u vojnim objektima 🎥

Izvor: KMnovine.com, 13.Jun.2017, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Crnoj Gori podignute NATO zastave u vojnim objektima 🎥

Okupatorska zastava NATO saveza podignuta je ispred Ministarstva odbrane i u kasarnama Vojske Crne Gore, javlja portal "Ujedinjenje".






„Ispred Ministarstva odbrane i u kasarnama Vojske Crne Gore u Danilovgradu, Nikšiću, Pljevljima, Kolašinu, Baru, Maslinama, kao i u vazduhoplovnoj bazi Golubovci, svečano je podignuta NATO zastava, koja će ubuduće stalno stajati pored >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << crnogorske. Svečanosti u Ministarstvu odbrane prisustvovali su ministar odbrane Predrag Bošković i načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore general-potpukovnik Ljubiša Jokić„, precizirali su iz Ministarstva odbrane.


Crna Gora je zvanično postala punopravna članica NATO 5. juna na ceremoniji koja je održana u Stejt departmentu, u Vašingtonu.
  POGLEDAJTE VIDEO: 🎥


Zastava Crne Gore, ali pogrešna, sa “operušanim orlom“ podignuta je 7. juna ispred sedišta NATO u Briselu kao i ispred komandi NATO u belgijskom gradu Monsu i Vrhovnog štaba komande za transformaciju u Norfolku u Sjedinjenim Američkim Državama.

NATO je prekjuče najavio da će zameniti pogrešnu zastavu Crne Gore podignutu ispred sedišta te organizacije u Briselu.


   

   


































































Izvor: Ujedinjenje    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.