Izvor: Blic, 04.Dec.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp je POBESNEO nakon što su ga ogovarali lideri NATO, sada se oglasio i glavni akter snimka: Evo kako se ODBRANIO (VIDEO)

Britanski premijer Boris Džonson ignorisao je danas novinarsko pitanje o video snimku na kojem navodno on, francuski predsednik Emanuel Makron i kanadski premijer Džastin Trudo komentarišu ponašanje američkog predsednika Donalda Trampa.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUDAR TITANA "Ledena atmosfera": Koliko je velika tenzija između Makrona i Trampa pokazuje jedan NEPRIJATAN TRENUTAK (VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Dec.2019

Donald Tramp i Emanuel Makron pozivali su jedan drugoga u goste, večerali su zajedno u Ajfelovoj kuli, ali nakon što su razmenili udarce uoči NATO samita u Londonu, čini se da je ljubav koja je nekada cvetala između američkog i francuskog predsednika krenula po zlu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.