TRUDNU LJILJANU UBIO NATO GELER DOK JE IŠLA DA KUPI TREŠNJE: Danas bi imala ćerku od 25 godina! Rane ne zaceljuju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 11:55

TRUDNU LJILJANU UBIO NATO GELER DOK JE IŠLA DA KUPI TREŠNJE: Danas bi imala ćerku od 25 godina! Rane ne zaceljuju (FOTO)

Sećanje na žrtve agresije.
Dok su šetale Šumatovačkom ulicom, iznenada su sa neba počele da padaju kasetne bombe, ostavljajući za sobom smrt i razaranje.
Ljiljana Spasić, mlada studentkinja IV godine medicine, nije ni slutila da će njena rutinska poseta Nišu završiti tragično. Došla je u grad kako bi otišla na kontrolu kod lekara, a planirala je da se istog dana vrati kući. Međutim, neočekivano je ostala još jedan dan u Nišu, te je sa svojom svekrvom odlučila da poseti Tvrđavsku pijacu i kupi prve trešnje.
Dok su šetale Šumatovačkom ulicom, iznenada su sa neba počele da padaju kasetne bombe, ostavljajući za sobom smrt i razaranje. Ljiljana je uhvatila svekrvu pod ruku,...
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.