Izvor: Danas, 28.Jun.2023, 13:04

Švedska policija dopustila da se ispred džamije u Stokholmu spali Kuran

Švedska policija dopustila je da se danas ispred džamije u Stokholmu održi mali protest na kojem će organizatori pokidati Kuran i spaliti ga, što bi moglo dodatno zakomplikovati kandidaturu Švedske za ulazak u NATO, piše Rojters.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Švedska policija dozvolila demonstracije na kojima će danas biti spaljen Kuran ispred džamije: Očekuje se da će ovaj potez zakomplikovati odnose sa Turskom

Izvor: Blic, 28.Jun.2023

Švedska policija dala je dozvolu da danas budu organizovane manje demonstracije ispred džamije u Stokholmu, na kojima će, prema najavi organizatora, biti pocepan i spaljen Kuran, što bi moglo dodatno da zakomplikuje nastojanje Švedske za ulazak u NATO.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.