Svako ko je zaulazak Srbije u NATO - u zatvor za veleizdaju!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svako ko je zaulazak Srbije u NATO - u zatvor za veleizdaju!"

Na dan godišnjice agresije NATO alijanse na Srbiju, kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović kaže da Srbija neće nikada postati članica NATO, i da će svaka takva inicijativa biti i zakonom zabranjena kao akt veleizdaje zemlje".

- Da se nikada ne zaboravi i da se nikada, nikome i nigde ne dogodi - poruka je predsedničkog kandidata i predsednika opštine Čajetina Milana Stamaovića koji je, povodom 18. godišnjice početka agresije, jutros položio venac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na mestu gde je, 8. aprila 1999. godine, u četiri sata ujutro, u brvnari Ski-centra "Tornik", NATO projektil usmrtio trojicu momaka, civila, Neđa Uroševića iz Čajetine, Radoja Marjanovića iz Ribnice i Milenka Savića iz Jablanice.

Tokom NATO agresije, samo na teritoriju Zlatiborskog okruga palo je više od hiljadu i po razornih projektila, navodi se u izjavi Milana Stamatovića.

- Građani Srbije možda mogu i da oproste, ali nikada ne smeju da zaborave da su te 1999. godine, brutalnu agresiju, a bilo ih je 19 velikih, na jednu malu Srbiju, izvršili: SAD, Velika Britanija, Nemačka, Turska, Belgija, Holandija, Danska, Island, Češka, Francuska, Mađarska, Italija, Kanada, Norveška, Poljska, Portugal, Luksemburg , sve one države koje su, uz izuzetak Grčke i Španije, posle okupacije Kosova - bile i među prvima koje su priznale samoproglašenu nezavisnost jedine NATO države u Evropi. Evropi, tj. EU kojoj režim Aleksandra Vučića bezglavo juri u okrilje - upozorio je Stamatović - zaklinjući se da, ako on bude izabran za predsednika Republike, Srbija ne da neće nikada postati članica NATO, nego će svaka takva inicijativa biti i zakonom zabranjena kao akt veleizdaje zemlje.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Stamaovića: Da se nikada ne zaboravi i da se nikada, nikome i nigde ne dogodi

Izvor: Beta Video, 24.Mar.2017

ČAJETINA - ``Da se nikada ne zaboravi i da se nikada, nikome i nigde ne dogodi``, poruka je predsedničkog kandidata i predsednika opštine Čajetina Milana Stamaovića koji je jutros položio venac na mestu gde je, 8. aprila 1999. godine, u četiri sata ujutro, u brvnari Ski-centra ``Tornik``, NATO...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.