Šutanovac: Jumko šije 8.000 uniformi

Izvor: Politika, 28.Dec.2010, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Jumko šije 8.000 uniformi

VRANJE – Ministar odbrane Dragan Šutanovac najavio je večeras u Vranju da će Holding kompanija „Jumko” ove godine za Vojsku Srbije skrojiti 8.000 uniformi u vrednosti od tri miliona evra.

To je samo početak naše saradnje, rekao je Šutanovac, dodavši da se ova kompanija, stari partner vojske, vratila na mapu velikih svetskih proizvođača vojnih uniformi.

Ministar odbrane je rekao da je „Jumko” >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << pokazao da je veliki, kvalitetan i siguran partner koji će naći tržište svojim proizvodima i van Srbije.

„U 'Jumku' se danas proizvode vojne uniforme po NATO standardima, dakle po svetskim standardima, što će ovoj kompaniji omogućiti da zajedno sa vojskom nađe kupce među nekim armijama sveta”, rekao je Šutanovac.

Ministar je poručio da građani juga Srbije, ali i cele Srbije, sa našom vojskom i policijom ne treba da brinu za svoju budućnost.

„Duboko verujem da je godina pred nama godina pune bezbednosti na prostoru cele Srbije, jer smo pokazali da ova vlast Srbiju vodi napred na mudar način”, rekao je on.

Ministar Šutanovac prisustvovao je večeras modnoj reviji namenskog i modnog programa Holding kompanije „Jumko”, koja ove godine obeležava veliki jubilej - 50 godina rada.

Tanjug

objavljeno: 28.12.2010

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac: Jumko šije 8.000 uniformi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2010

VRANJE -..Ministar odbrane Dragan Šutanovac najavio je večeras u Vranju da će Holding kompanija "Jumko" ove godine za Vojsku Srbije skrojiti 8.000 uniformi u vrednosti od tri miliona evra...To je samo početak naše saradnje, rekao je Šutanovac, dodavši da se ova kompanija, stari partner vojske,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vojska spasava „Jumko"

Izvor: Press, 28.Dec.2010

Povodom završetka uspešne poslovne godine juče je u „Jumku" održana svečanost kojoj je prisustvovao i ministar odbrane Dragan Šutanovac. Ovim povodom upriličena je i modna revija, na kojoj se moglo videti kako će ubuduće biti obučeni vojnici...

Nastavak na Press...

Jumko šije 8000 uniformi za VS

Izvor: B92, 29.Dec.2010, 00:40

Vranje -- Ministar VS Dragan Šutanovac rekao je da će vojska posle 17 godina dobiti 8.000 novih uniformi koje šije Jumko i da su prvi modeli namenjeni kadetima... Vrednost sklopkljenog ugovora između vojske i Jumka je tri miliona evra..."Ovaj prvi ugovor je samo početak saradnje sa Jumkom, jer će...

Nastavak na B92...

Šutanovac: Iz Jumka 8.000 uniformi

Izvor: B92, 29.Dec.2010

Vranje -- Ministar odbrane Dragan Šutanovac kaže da će holding kompanija Jumko ove godine za Vojsku Srbije skrojiti 8.000 uniformi u vrednosti od tri miliona evra...On je dodao da će vojska, posle 17 godina, dobiti nove uniforme koje šije ova kompanija i da su prvi modeli, od ukupno 8.0000, namenjeni...

Nastavak na B92...

REKORDNA PROIZVODNJA VALJAONICE BAKRA "SEVOJNO"

Izvor: Kurir, 29.Dec.2010

UŽICE - Valjaonica aluminijuma Sevojno (Impol Seval) ostvarila je u ovoj godini proizvodnju od 62.000 tone i izvezla na inostrano tržište robe u vrednosti oko 100 miliona evra, saopštio je direktor Ninko Tešić, potvrdivši da je ova godina, po proizvodnju i izvozu, bila rekordna u 35-godišnjoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.