Sumnjamo da će naš zahtev da se zaustavi širenje NATO dobiti zamah

Izvor: B92, 27.Dec.2021, 23:40

"Sumnjamo da će naš zahtev da se zaustavi širenje NATO dobiti zamah"

"Rusija sumnja da će njen zahtev da se zaustavi širenje NATO na istok dobiti zamah", , izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Rusija je nedavno predstavila svoje predloge za bezbednosne garancije javnosti sa ciljem da spreči Zapad da ih gurne pod tepih, dodao je Lavrov u intervjuu za Jutjub kanal ''Solovjev''.

"Ipak, i dalje imamo ozbiljne sumnje da ključna stvar u predlogu, a to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bezoslovno zaustvljanje širenja NATO na istok, neće biti gurnuta u stranu", dodao je Lavrov, a preneo TASS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lavrov: Sumnjamo da ce zahtjev o neširenju NATO dobiti zamah

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2021, 08:31

MOSKVA - Rusija sumnja da će njen zahtjev da se zaustavi širenje NATO na istok dobiti zamah, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.