Stoltenebrg: Vidljiv napredak Crne Gore

Izvor: Akter, 10.Jun.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoltenebrg: Vidljiv napredak Crne Gore

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg ocenio je večeras u Podgorici, na početku svoje dvodnevne posete, da je Crna Gora ostvarila "vidljiv napredak" u pripremi za ulazak u Severnoatlantski savez

Stoltenberg je u razgovorima s potpredsednikom Vlade Duškom Markovićem i ministrima spoljnih poslova i evropskih integracija, i odbrane, Igorom Lukšićem i Milicom Pejanović-Đurišić, pohvalio napredak Crne Gore u reformi vojno-obaveštajnog sektora.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << potpunije ocene Stoltenberga biće saopštene sutra, kada će se prvi čovek Severnoatlantskog saveza sastati s najvišim zvaničnicima Crne Gore, Filipom Vujanovićem, Rankom Krivokapićem i Milom Đukanovićem.

Stoletenberg i Đukanović će se nakon razgovora obratiti novinarima.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Stoltenberg: Vidljiv napredak Crne Gore

Izvor: Blic, 10.Jun.2015

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg ocenio je večeras u Podgorici, na početku svoje dvodnevne posete, da je Crna Gora ostvarila "vidljiv napredak" u pripremi za ulazak u Severnoatlantski savez...Stoltenberg je u razgovorima s potpredsednikom Vlade Duškom Markovićem i ministrima spoljnih poslova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.