Izvor: Danas, 20.Nov.2023, 21:31

Stoltenberg stigao u Beograd, u utorak sastanak sa Vučićem

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg doputovao je u zvaničnu posetu Srbiji, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je ministar odbrane Miloš Vučević.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Generalni sekretar NATO-a stigao u Beograd

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Nov.2023

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg stigao je u ponedeljak uveče u Beograd gde ga je dočekao ministar odbrane Srbije Miloš Vučević. Stoltenberg će u utorak razgovarati s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić. Šef NATO-a će se takođe sastati sa srpskim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Stigao Stoltenberg, dočekao ga Vučević, sutra sa Vučićem i Brnabić

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Nov.2023

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg stigao je večeras u Beograd, gde ga je dočekao ministar odbrane Miloš Vučević, na aerodromu "Nikola Tesla".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.