Stoltenberg: Svi odgovorni za opsadu Kapitola da odgovaraju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2021, 20:43

Stoltenberg: Svi odgovorni za opsadu Kapitola da odgovaraju

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas da svi odgovorni za prošlonedeljnu opsadu američkog Kapitola treba da odgovaraju i izrazio uverenje da su američke institucije dorasle tom poslu.

On je kazao da je ono što se dogodilo u Vašingtonu prošle nedelje apsolutno neprihvatljivo.

Stoltenberg je ocenio da je to šokantno, da se ishod izbora mora poštovati i da se mora osigurati poštovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << demokratskih vrednosti u potpunosti.

Stoltenberg nije pomenuo američkog predsednika Donalda Trampa po imenu, fokusirajući se na dolazeću administraciju.

"Radujem se mirnoj tranziciji i radujem se saradnji sa Džoom Bajdenom", rekao je Stoltenberg i dodao da je izabrani predsednik snažno posvećen transatlantskoj saradnji, NATO-u i da zna da on, naravno, snažno podržava ideju daljeg jačanja saradnje između Severne Amerike i Evrope.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stoltenberg: Svi odgovorni za opsadu Kapitola da odgovaraju

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2021

BRISEL - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas da svi odgovorni za prošlonedjeljnu opsadu americkog Kapitola treba da odgovaraju i izrazio uvjerenje da su američke institucije dorasle tom poslu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Stoltenberg: Demokratija mora uvek da prevlada nad nasiljem

Izvor: Vostok.rs, 15.Jan.2021, 10:11

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg je izjavio da svi odgovorni za prošlonedeljnu opsadu američkog Kapitola treba da odgovaraju i izrazio uverenje da su američke institucije dorasle tom poslu.. „Demokratija mora uvek da prevlada nad nasiljem i uveren sam da će se demokratske institucije...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.