Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoltenberg: Premeštanje raketa je već poznato ponašanje Rusije

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je, povodom odluke Rusije da u Kalinjingradskoj oblasti razmeste rakete Iskander - M, da je to već poznata linija ponašanja.

"„Vidim da oni postavljaju rakete ’Iskander‘ u Kalinjingradskoj oblasti. To odgovara ponašanju koje već duže vreme vidimo"“, rekao je Stoltenberg na konferenciji u nemackom gradu Pasau, prenosi agencija RIA Novosti.

Ranije je Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odbrane Rusije potvrdilo izveštaje medija o razmestanju mobilnih raketnih sistema Iskander-M u Kalinjingradskoj oblasti.

Zvanični predstavnik Ministarstva Igor Konašenkov izjavio je da „niko nije pravio veliku tajnu od premeštanja sistema“ u Kalinjingradskoj oblasti i da se radi o obuci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stoltenberg o raketama "iskander": Već poznata linija ponašanja

Izvor: RTS, 11.Okt.2016

Povodom odluke Rusije da u Kalinjingradskoj oblasti razmesti rakete "iskander-M", generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je da je to "već poznata linija ponašanja". . "Vidim da oni postavljaju rakete ’'iskander'‘...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.