Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2022, 13:32

Stoltenberg: NATO nema nameru da šalje vojnike da se bore u Ukrajini

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg kazao je danas u vojnoj bazi u Lasku u Poljskoj da NATO podržava Ukrajinu, šalje joj protivtenkovsko i protivavionsko oružje, humanitarnu i novčanu pomoć, ali da ne namerava da šalje u tu zemlju vojsku, jer NATO nje deo tog sukoba sa Rusijom.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATO neće ući u rat s Rusijom, ali ima i jedno "međutim"

Izvor: B92, 01.Mar.2022

Generalni sekretar Severnoatlantske alijanse Jens Stoltenberg rekao danas da NATO ne namerava da šalje vojsku u Ukrajinu jer NATO nje deo tog sukoba s Rusijom...Stoltenberg je u vojnoj bazi u Lasku u Poljskoj rekao i da NATO podržava Ukrajinu, šalje joj protivtenkovsko i protivavionsko oružje, humanitarnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.