Srpska lista osuđuje odluku suda o pritvoru dve osobe uhapšene u Zvečanu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Maj.2023, 19:37

Srpska lista osuđuje odluku suda o pritvoru dve osobe uhapšene u Zvečanu

Srpska lista, najveća partija Srba na Kosovu, osuđuje odluku suda kojom je određen jednomesečni pritvor dvema osobama uhapšenim u ponedeljak u Zvečanu na Kosovu. Ova partija, koja ima podršku zvaničnog Beograda, smatra da je "nelegalna i neosnovana odluka" Osnovnog suda u Prištini o pritvoru osoba inicijala R.P. i D.O. Za ove osobe se sumnja da su učestvovale u sukobima srpskih demonstranata i pripadnika Misije NATO-a na Kosovu (KFOR) u opštini Zvečan. U incidentima je povređeno...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Srpska lista: Odluka o pritvoru dvojici uhapšenih Srba nelegalna i neosnovana

Izvor: Danas, 31.Maj.2023

Srpska lista (SLS) osudila je danas kao "nelegalnu i neosnovanu" odluku o određivanju pritvora dvojici Srba uhapšenih tokom prekuječarnjih protetsta u Zvečanu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.