Spremni za profesionalne oružane snage: ZLIKOVAC TAČI hoće u NATO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremni za profesionalne oružane snage: ZLIKOVAC TAČI hoće u NATO

Pusti snovi!

 Predsednik Parlamentarne skupštine NATO, Paolo Ali razgovarao je danas u Prištini sa predsednikom takozvanih kosovskih institucija Hašimom Tačijem i tom prilikom izrazio zadovoljstvo saradnjom sa takozvanim kosovskim parlamentom, saopštio je kabinet takozvanog kosovskog predsednika.

Pročitajte i:

Tači je, kako se navodi, rekao da je Priština posvećena dijalogu sa Srbijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji će doneti stabilan mir čitavom regionu.

Takozvani kosovski predsednik je pozdravio vraćanje fokusa EU na jugoistočnu Evropu, a kao konkretne rezulate toga je naveo sporazum Grčke i Makedonije o imenu i, kako je naveo,"početak poslednje faze dijaloga Kosova i Srbije“.

Tači je, stoji u saopštenju, rekao i da su takozvane kosovske bezbednosne snage spremne za transformaciju u "profesionalne oružane snage".

- NATO je na Kosovu, a sada je vreme da Kosovo bude u NATO - rekao je Tači.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.