Spomen ploča Nenadu Nikoliću ubijenom u NATO bombardovanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2012, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spomen ploča Nenadu Nikoliću ubijenom u NATO bombardovanju

BEOGRAD -

Na zgradi Ministarstva spoljnih poslova Srbije danas je otkrivena spomen ploča u znak sećanja na pripadnika rezervnog sastava nekadašnjeg Saveznog ministarstva unutrašnjih poslova Nenada Nikolića, koji je poginuo za vreme NATO bombardovanja Beograda dok je obezbeđivao tu zgradu.

Nikolić je tragično stradao 30. aprila 1999. godine, u 38. godini života, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Spomen ploču otkrio je generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Zoran Marković, u prisustvu porodice i mnogobrojnih prijatelja nastradalog, kao i predstavnika ministarstava spoljnih i unutrašnjih poslova Republike Srbije, Gradskog udruženja boraca "Rakovica" i fudbalskog kluba "Čukarički".

Ministarstvo spoljnih poslova izražava duboko poštovanje, saosećanje i zahvalnost porodici poginulog Nenada Nikolića što je pomogla da ovim činom njegova tragična pogibija bude otrgnuta od zaborava, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.