Šormaza bez članstva u dva odbora

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šormaza bez članstva u dva odbora

Skupština Srbije razrešila je danas poslanika Dragana Šormaza, koji je nedavno isključen iz Demokratske stranke Srnije, funkcija člana skupštinskih odbora za odbranu i bezbednost i za ravnopravnost polova i iz sastava delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO.

Posle Šormazovog isključenja, poslanička grupa D S S podnela je parlamentu zahtev za njegovim razrešenjem sa tih funkcija.

Umesto Šormaza, član Odbora za odbranu i bezbednost biće Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Tomić, a Odbora za ravnopravnost polova Milica Vojić - Marković.

U stalnoj delegaciji u Parlamentarnoj skupštini NATO Šormaza će zameniti poslanik Nikola Lazić.

D S S je posle isključenja Šormaza, koje je usledilo nakon njegovih oštrih kritika na račun politike lidera te stranke Vojislava KOštunice, Skupštini Srbije podnela blanko ostavku, a sam Šormaz je obavestio parlament da samostalno raspolaže svojim mandatom i najavio da će do razrešenja statusa nastupati kao samostalni poslanik.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Šormaz razrešen članstva u odborima i delegaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2010

BEOGRAD - Doskorašnji poslanik Demokratske stranke Srbije Dragan Šormaz razrešen je danas članstva u dva skupštinska odbora i iz sastava delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO...To je odlučila Skupština glasanjem za izmenu odluke o izboru članova skupštinskih odbora, kao i izmenu odluke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.