Sledeći sukob NATO i Rusije na Balkanu?

Izvor: B92, 14.Dec.2018, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeći sukob NATO i Rusije na Balkanu?

Američka agencija Blumberg upozorava da bi sledeći sukob NATO sa Rusijom mogao da se vodi na Balkanu. U opširnoj analizi povodom pokretanja Akcionog plana za članstvo (MAP) BiH u NATO, ova agencija navodi i da se Alijansa nada da će primiti još članica sa Balkana, gde je "upletena u borbu za uticaj sa Rusijom".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Blumberg: Sljedeći sukob NATO i Rusije je na Balkanu?

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2018

NJUJORK - U opširnoj analizi povodom pokretanja Akcionog plana za članstvo (MAP) BiH u NATO, američka agencija Blumberg upozorava da bi sljedeći sukob NATO sa Rusijom mogao da se vodi na Balkanu, navodeći da se Alijansa nada da će primiti još članica sa Balkana, gdje je "upletena u borbu za ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.