Shefer: KFOR ostaje na Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Shefer: KFOR ostaje na Kosovu

BRISEL - Generalni sekretar NATO Jap de Hop Shefer izjavio je da će snage KFOR biti prisutne na Kosovu i posle 15. juna, kada se očekuje stupanje na snagu novog Ustava Kosova.

"Što se tiče Kosova, sada je vrlo važno da se podvuče da će KFOR tamo da ostane na osnovu mandata Rezolucije 1244 Saveta Bezbednosti Ujedinjenih Nacija, i da se to neće promeniti", rekao je Shefer posle sastanka sa ministrom spoljnih poslova Bugarske Ivajlom Kalfinom.

Shefer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je, kako prenose kosovski mediji, takođe rekao, povodom misije Evropske Unije na Kosovu, da je vrlo važna uska saradnja između NATO i EU.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.