Sećanje na stradale vojnike u selu Reljan: U ponedeljak odavanje počasti

Izvor: OkRadio.rs, 14.Apr.2024, 09:53

Sećanje na stradale vojnike u selu Reljan: U ponedeljak odavanje počasti

Polaganjem venaca i cveća na spomen obeležje u selu Reljan, nadomak Preševa, biće obeležena je 25. godišnjica pogibije sedmorice pripadnika 78. motorizovane brigade, koji su stradali od udara NATO projektila tokom agresije na našu zemlju 1999. godine. Porodice, pripadnici vojske, i drugi, odaće počast majoru Ljubisavu Stojanoviću, kapetanu Draganu Lukiću, starijem vodniku Željku Alaru, desetaru Dimčetu Stamenovom, kao i vojnicima Slobodanu Mirkoviću, Aleksandru Popoviću i Ninoslavu Milenkovu.    Obeležavanje godišnjice stradanja počinje u 15 h u selu Reljan.      
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U Pljevljima obeležena godišnjice pogibije potporučnika Leovca - heroja sa Košara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2024

Delegacija Ministarstva odbrane (MO) i Vojske Srbije (VS) položila je danas, u pljevaljskom selu Tikova u Crnoj Gori, venac na grob potporučnika Predraga Leovca, koji je poginuo tokom borbenih dejstava na Kosovu i Metohiji u borbi protiv albanskih terorista na današnji dan 1999. godine na Košarama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.