Sarajevo: Danas sednica Predsedništva BiH

Izvor: B92, 20.Sep.2019, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Danas sednica Predsedništva BiH

Sarajevo -- Prva sednica Predsedništva BiH, nakon one s čijeg je dnevnog reda skinuto razmatranje Godišnjeg nacionalnog plana (ANP), biće održana danas u Sarajevu.

Dnevni red sednice na zvaničnoj veb stranici Predsedništva nije objavljen.

Mediji najavljuju da su na dnevnom redu redovni dokumenti pristigli u Predsedništvo na razmatranje, a članovi Predsedništva će pre te sednice imati susrete s pet ambasadora u BiH.

Kako prenosi Fena, Godišnji nacionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plan zatražio je Severnoatlantski savez (NATO), a taj dokument je postao i kamen spoticanja između političkih lidera u BiH, što je usporilo proces formiranja vlasti na državnom nivou nakon parlamentarnih izbora.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.