SVETU PRETI NOVI RAT? Poruka iz Slovačke raskrinkala NATO - nazvali ih zločinačkom organizacijom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2021, 21:27

SVETU PRETI NOVI RAT? Poruka iz Slovačke raskrinkala NATO - nazvali ih zločinačkom organizacijom (FOTO)

Predsednik Komunističke partije Slovačke Jozef Hrdlička tvrdi da je NATO zločinačka organizacija.

- Dovoljno je pogledati istoriju da bi se saznalo ko je počinio zločine, intervenisao i bombardovao suverene zemlje i ko je organizovao državne udare u drugim zemljama - naveo je Hrdlička u objavi na svojoj Fejsbuk stranici.

On je istakao da „pogrešni zapadni političari”, uz neke medije, tvrde da Rusija želi rat, ali kada se pogledaju lokacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << američkih i atlantskih baza u Evropi postaje jasno ko se sprema za rat.

Hrdlička je ranije tvrdio da je NATO odgovoran za sabotažu i razaranja koja su se dogodila u mnogim arapskim zemljama, uključujući Siriju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NATO je zločinačka organizacija"

Izvor: B92, 20.Dec.2021

Predsednik Komunističke partije Slovačke Jozef Hrdlička tvrdi da je NATO zločinačka organizacija..."Dovoljno je pogledati istoriju da bi se saznalo ko je počinio zločine, intervenisao i bombardovao suverene zemlje i ko je organizovao državne udare u drugim zemljama", naveo je Hrdlička u objavi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.