SRBIJA UZ LUKAŠENKA Plakati podrške beloruskom predsedniku osvanuli u Beogradu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 17:40

"SRBIJA UZ LUKAŠENKA" Plakati podrške beloruskom predsedniku osvanuli u Beogradu (FOTO)

Lider Belorusije je veliki prijatelj našeg naroda

Konzervativni pokret „Naši“ izlepio je centar Beograda plakatima podrške Aleksandru Lukašenku predsedniku Belorusije. Na plakatima se nalaze njegov lik i natpis „Srbija je uz Lukašenka“.

Predsednik Lukašenko je osvedočeni prijatelj Srbije, čija je podrška bila od velikog značaja tokom NATO agresije na SRJ 1999. godine, kada je posetio Beograd i dao nesebičnu podršku i ohrabrenje srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << narodu.

Konzervativni pokret „Naši“ pred predstojeće parlamentarne izbore u Belorusiji koji su zakazani za 25. februar 2024. daje punu podršku  predsedniku Aleksandru Lukašenku koji vodi nezavisnu i društveno orijentisanu politiku, i pruža solidarnost beloruskom narodu koji trpe strahovite pritiske sa zapada samo zato što štite svoj suverenitet i integritet i ne žele da im zapad nasilno postavlja vlast preko političkih struktura kojima je mentor, a protiv izborne volje naroda Belorusije i osnovnih demokratskih načela.

Demokratiju koju servira zapad na svojoj koži dan danas oseća srpski narod i ona ne donosi ništa dobro osim uništenja suvereniteta i ekonomskog razaranja svake slobodne države i naroda poput Srba i Belorusa.

Takođe obaveštavamo da će 25. februara u 12 časova biti održana i konferencija za štampu „Solidarnost sa Belorusijom“  u Pres Centru UNS – (Knez Mihailova br. 6/III, Beograd)
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.