ŠEŠELJEV ŠAMAR NATO PAKTU: Lider SRS se sastao sa ruskim ambasadorom Harčenkom, pa zacrtao put Srbije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJEV ŠAMAR NATO PAKTU: Lider SRS se sastao sa ruskim ambasadorom Harčenkom, pa zacrtao put Srbije (VIDEO)

Ambasador Ruske Federacije, njegova ekselencija Aleksandar Bocan-Harčenko, posetio je danas sedište Srpske radikalne stranke i sastao se sa predsednikom srpskih radikala, prof. dr Vojislavom Šešeljem.

U izuzetno srdačnom i prijateljskom razgovoru, njegova ekselencija Bocan-Harčenko i prof. dr Šešelj su razmenili mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, regionu i Rusiji i zaključili da srpski radikali i predstavnici ruskog diplomatskog kora održavaju intenzivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i razvijenu saradnju zasnovanu na uzajamnom poverenju.

Predsednik Srpske radikalne stranke istakao je da su srpski radikali izrazito proruski orijentisani i da se zalažu za integraciju Republike Srbije sa Ruskom Federacijom i pristupanje vojnom savezu ODKB.

On je takođe naveo da se Srpska radikalna stranka zalaže za dodelu diplomatskog statusa srpsko-ruskom humanitarnom centru u Nišu.

U ime svih srpskih radikala i građana Republike Srbije, prof. dr Šešelj je izrazio zahvalnost zbog činjenice da se Ruska Federacija stara o teritorijalnom integritetu Republike Srbije – saveznik je naše zemlje po pitanju rešavanja situacije sa Kosovom i Metohijom, te stoga srpski radikali pozivaju vlasti u Srbiji da priznaju Krim i Sevastopolj.
Pogledaj vesti o: NATO,   Ambasador Rusije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS za integraciju Srbije sa Rusijom i pristupanje vojnom savezu ODKB

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2020

Ambasador Ruske Federacije, Aleksandar Bocan-Harčenko, posetio je danas sedište Srpske radikalne stranke i razgovarao sa predsednikom te stranke Vojislavom Šešeljem...Bocan-Harčenko i Šešelj razmenili su mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, regionu i Rusiji i zaključili da srpski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.